Snart nytt år!

Jaha dan innan nyår nu då... Har förberett så mkt som möjligt vad det gäller mat idag... Ett par kompisar till Daniel kommer upp tills oss imorgon. =) Ska bli himla kul faktiskt! Matsedeln imorgon låter såhär:
Välkomstdrink - Apelsinjuice med champagne,
Förrätt - Gratinerad hummer,
Varmrätt - Klyftpotatis med rotfrukter, marinerad fläskfilé och hemgjort vitlökssmör,
Efterrätt - Hemgjord avocadoglass med hallonsås =)
 
Hur låter detta då? Jag hoppas verkligen att de kommer tycka om det! =)

Åh jag måste ju berätta vad jag fick i julklapp av min älskling! Jag fick en weekendresa till Riga på ett fyrstjärnigt hotell i närheten av Gamla stan! Underbart eller hur?! Vi åker 19-22 mars och älsklingen fick en liten sparesa av mig så vi ska boka in ett besök på Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg framöver också!=)  Så jag tror att detta kommer att bli ett mysigt år! Har mkt att se framemot! =)

ps. om jag inte skriver innan nyårsafton så GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!! =)

Puss o Kram

Nyflyttad!!=)

Japp nu har jag flyttat igen!! =)  Nu är jag sambo med Daniel <3 och hans kompis Robin!=P Flyttade in mina grejer igår kväll o min o Hannas lägenhet är uppsagd... Nu ska jag bara göra en adressändring så är jag sedan officiellt en Oskarshamnsbo! =) hehe... Känns riktigt bra!

Enda dumma nu är att jag tror att jag håller på o bli sjuk... Näsan rinner, ont i huvudet, allmänt matt... suck... Trist såhär inför jul men jag hoppas jag blir frisk till julafton!=) Bara fem dagar kvar!

Puss o Kram


Fredag!

Äntligen, det är fredag!!=) Vi håller på o laga lite mat, kyckling o potatiskroketter o ikväll ska jag o några tjejer i klassen relaxa i simhallen... Ida har hyrt bubbelpoolen o aromabastun! Mys mys... o Efter det bär det av mot ugglevägen för lite mer vin o sing star! Härlig kväll!=)

Vad ska ni hitta på ikväll??

Puss o kram

Lite småtrött...

Den här veckan har än så länge varit jätteseeg... Har så svårt att komma upp på morgonen...blä... Igår fick jag ta en liten tupplur efter maten...=) hehe..

Sen gjorde jag och älsklingen vårt pepparkakshus klart!=) Satte ihop det och garnerade det, det var mysigt! Kanske lägger upp en liten bild på det fina huset lite senare!;)

Puss o Kram

Såå tråkigt

Jag sitter på en föreläsning nu med bibliotekarien från Kalmar högskola... Infosök... Usch va tråkigt det är... Vi ska ha en debatt lite senare på terminen o jag har inte lust med det just nu kan jag säga... Tråk tråk...

kram

Hemma igen...

Åhh va skönt! Nu har vi kommit hem igen!=) Har haft en superkul helg i Ystad men bilresan är ganska lång, tar cirka 5 timmar att köra... Men det var det värt!!

Var i Köpenhamn igår och gick på julmarknad på Tivoli! Jättemysigt, kanske läggre ut lite bilder på det senare! Fast jag blev lite besviken, hade tänkt att det skulle vara jättemysigt med massa julmusik osv men det var inte så mkt sånt tyvärr... Jättemkt fin och mysig belysning iaf!=)

Hoppas alla andra haft en bra helg!

Puss o kram

Måndag igen...

Jaha nu var det måndag och jag är fruktansvärt trött... kan knappt hålla mej vaken... O så har vi en föreläsning i fyra timmar om yrkesetik! Men men...   Ska väl ta o skriva ut lite papper som jag måste läsa på tills på fredag, har skriftlig tentamen då...=(


Puss o Kram

RSS 2.0