Äcklig

Just nu känns det som att allt står still... Jag kommer nog aldrig lyckas gå ner ordentligt i vikt...suck... Kommer jag alltid behöva känna mig äcklig? Visst jag har gått ner  12 kilo men det är inte ens i närheten mot vad jag skulle behöva gå ner... Känns som alla andra lyckas men mitt öde är att vara tjock för alltid. Jag vill inte hålla på med nån jävla pulverdiet för vad lär jag mig av det?? Inte fan lär jag mig att äta rätt iaf!

Usch för mig. Blää för min äckliga kropp.

Båda två!

Nu har min vänstra näsborre smittat den högra!! Jäkla skit...


Ena halvan rinner...

Jag har nog blivit förkyld i ena näsborren tror jag... Kan man bli det förresten?? Den rinner o är envist täppt men den andra underbara borren är precis som han ska!

Dagen igår bestod i skola (som vanligt, suck) plus lite barnvakt! Alltid härligt att hämta på dagis när man ser hur glad han blir!! =D O han ville åka skridskor så vi åkte hem, gjorde fika, bylsade på oss massa kläder, hämtade storebrorsan med kompis o begav oss ner till skridskobanan... Faen va kallt det var att stå bredvid o titta på!
Efter ett tag fick den äldste en briljant idé (enligt honom själv), att vi skulle leka datten, även jag! Liiiite orättvist när alla andra har skridskor o en annan skor att springa med på isen... Gissa vem som fick "ta" hela tiden????

Kanske skulle försöka va så duktig att jag börjar läsa det som ska läsas idag...pust...


RSS 2.0