Trött

Är riktigt trött ikväll... Min älskling är hemma och är sjuk så han hostar o snörvlar... Hoppas han blir någorlunda frisk till på fredag då vi är bortbjudna på fest för en gångs skull! Var hur länge som helst sen vi var ute o festa, minns det knappt! Usch, alltså alldeles för länge sen...

Imorgon ska vi åka till Kalmar, jag kör... Måste åka från stan redan vid kvart över sju imorgon bitti =( Ska pilla med en digital berättelse, hoppas vi löser det snabbt så man kan åka till lite affärer innan det är dags för info om vfu:n... ;)

Nytt & Fräscht

En sådan här kommer snart att stå i vårt vardagsru,! Den "gamla" orkade försäkringsbolaget inte laga så vi får köpa oss en ny! ;) Härligt härligt! 17,3" tum med LED-skärm! Gött!

HP Pavilion dv7-2282eo Entertainment Notebook PC - HP Pavilion Home Notebook PC
Snygg, eller hur?! =D


Åhh jag vill...

Jag vill åka utomlands! Sola, bada och bara gotta sig, det är vad jag vill just nu! Tänk o åka ett helt gäng o bara ha kul i typ 2 veckor!?! Så härligt det vore! =D  Någon som vill bjuda mig o Daniel på en resa och själva följa med? ;)


Förresten, jag blev godkänd på tentan jag skrev för typ en månad sen!! JIPPIE!

Förresten...

...någon som har lust att ses på fredag? Jag åker troligtvis hem till H-fred på förmiddagen och älsklingen slutar ju inte förrän 16, så om det är någon som har lust att ses så hör av er!! =)

O så var man själv igen...

Tycker lite synd om mig själv just nu... Daniel är tillbaka i Hästmosshult och om jag har otur ses vi inte förrän på fredag, suck... Om jag har tur kommer han hem onsdag kväll och åker tidigt, tidigt torsdag morgon... Så är lite i tycka-synd-om-mig-själv fasen just nu.

Men har iaf haft en bra visning ikväll, något positivt och varit och ätit mat i K-dala hos systeryster med familj.

Jag ser inte fram emot att gå o lägga mig i en tom säng ikväll... Uscha... Jag skulle aldrig klara av att vara särbo, det är en sak som är säker!


Ibland så!

Vissa dagar hinner man med mycket! Min dag idag började med att jag började bena lite på skoluppgiften, sen gjorde jag mig iordning o slängde mig i bilen för att draga till Silverdalen och underbara Malin =) Följde med och hämtade hennes barn, Adrian o Loke, på dagis och det var så roligt för några av barnen kände faktiskt igen mig från när jag jobbade där!! =D Underbart! Vid fyra tiden åkte jag mot Hultsfred för att pussa lite på älsk o hälsa lite på mamma och efter det åkte jag direkt till Kolbergakören som jag har börjat i idag! =) Haft en fullspäckad och härlig dag helt enkelt!

Tack för att jag fick komma idag Malin! Var riktigt roligt att ses, får vi göra om snart igen!! =D *kram*

Svar

Guud, vad skönt! Vart hittade dom det?

Jag tror att det var en man som hittade det runt kraftstationen utmed Silverdalsvägen, givetvis inslängt i skogen! =) Känns så skönt att ha fått något tillbaka iaf...

*Saknar*


Saknar honom... Hur ska jag klara av att bara ses

 i helgerna i 9 veckor? =(


En bra grej iaf

De har hittat värdeskåpet! Givetvis länsat på allt guld men våra filmer var kvar i o det känns skönt att få tillbaka dem! =)

Sen blir jag såå fruktansvärt irriterad på en tjej i skolan, jag håller på o smälla av. Snart ryter jag till att hon får skärpa till sig o växa upp!! Jag skiter fullständigt i om hon har hittat min blogg o läser detta för hon behöver höra det, jag orkar inte mer nu! Du får skärpa till dig annars får jag ett utbrott snart! Så är det med det...

Nu kommer tårarna...

Igår kväll när jag skulle somna började det bli riktigt jobbigt... Tårarna bara rann och jag stortjöt verkligen... Till slut fick jag ringa o väcka daniel bara för att få höra hans röst och försöka lugna ner mig... Klockan var över 12 på natten och hans klocka tror jag ringer innan kl.6 på morgonen. Kände mig så hemsk men vad ska jag göra?? Finns ju ingen annan jag kan ringa till!!
Ska egentligen försöka sitta med skolarbete men jag kan verkligen inte koncentrera mig på det. Gråter och gråter, mår illa och känner mig fruktansvärt ensam just nu...

En av de värsta helgerna tror jag

Mamma o pappa har haft inbrott i helgen... Det är ju verkligen en fruktansvärt hemsk känsla att veta att någon har varit inne i ens hus och rotat, överallt. Bland det värsta som försvann var nog alla filmer pappa har filmat genom åren, på oss barn när vi var små, syskonbarn, semestrar, konfirmationer, studenter osv... Alla dessa filmer är borta eftersom de låg i ett skåp som de tog. Alla smycken osv som de tog kan man ersätta men det går aldrig ALDRIG att ersätta filmerna...... O det är något som de skiter i, fullständigt skiter i, och troligtvis kommer att slänga iväg så fort de hittar dem... Käre gode Gud, gör så att de slänger dem där vi skulle kunna hitta dem!! Vill bara ha tillbaka dem! De tog min gamla förlovningsring, jag skulle aldrig använda den igen, men den är förknippd med ett mkt fint minne och nu har jag den inte längre. Den kommerväl någon smälta ner eller sälja... suck... Faan vilka jävlahelvetessvinmänniskor det finns!!! HATA!

Hur kan man??!!

Har hänt något som är väldigt jobbigt. Är snart på väg hem till min mamma o pappa, måste få vara där... Hur faan kan någon göra såhär???!!

Taking a trip

Idag blir det en liten trip till Karlssons i Högsby... Hehe... Min idé, vill bara iväg o göra nåt o i detta vädret är det ju inge kul o åka o gå i skogen eller liknande... O så måste det vara billigt!! Haha!! =D
Som riktigt studenter tar vi med oss eget kaffe o fika, kall pizza från igår ;) 

På ett sätt är jag sugen på att bjuda hem lite folk ikväll och på ett annat vill jag bara umgås med Daniel, han flyttar ju imorgon =(  Nåt tips på vad jag ska göra??

=D

Skönt att veta att det finns några trogna läsare på den här bloggen, vem vet det kanske finns några smygläsare också!? ;) haha...

Hade ett bra party igår! Jag undrar hur många konsulter som säljer för över 7000 när det bara är 2 gäster närvarande!! Hehe... Har du gjort det någon gång Linda? ;) Har iofs en bra värdinna som säljer utav bara katten innan jag kommer, kan kanske bero på det! ;)

Idag är det Tinas födelsedag så: Grattis vännen! =)

??

Började precis fundera på hur många som läser denna blogg? Någon som vill lägga in en kommentar ifall ni läser? =)


=,(

Idag ringde Barbro som är vikariesamordnare. Eftersom jag inte har kunnat jobba så mkt på sistone och troligtvis inte får jobba några av de dagar jag skrivit upp nu i oktober så blir jag avskriven som vikarie... =(   Känns jättetråkigt eftersom ibland, när jag har kunnat jobba, så har de pengarna varit perfekta att ha. Och särskilt nu till jul och allt... Men men that´s life... Hon lät faktiskt uppriktigt ledsen när hon ringde och sa det och det kändes ju ändå bra... De ska tydligen göra om hela organisationen så hon försvinner efter nyår och sen ska alla rektorer ta hand om vikarier. Hon tyckte iaf att jag skulle skriva in mig igen nästa år eftersom jag bara hade fått bra omdömen när jag varit ute, att jag var jätteduktig osv.  Men hon skulle ringa minst 4-5 stycken till och avskriva dem så hon har nog en ännu sämre dag än vad jag har!

Jaa det finns ju inte mkt jobb nuförtiden, får väl vara glad att jag studerar och säljer ljus för jag får ju ändå in pengar som många knappt får idag!

Tankar tankar

På min lilla promenad började massa tankar snurra runt... I 9 veckor ska Daniel och jag bo isär... Känns jävligt tufft måste jag säga... Han ska bo i Hästmosshult och jag här i Oskarshamn. Detta beror på att han han fått praktik på Swedspan i Hultsfred och jag i Oskarshamn... Plus att jag bara har 5 veckors praktik de andra 4 veckorna har jag skola... Suck... Snacka om att det kommer bli tråkigt att gå här hemma o skrota helt själv varje dag!! Så nu måste jag börja boka upp mina dagar framöver så att jag inte blir sittandes bara... Varje tisdag är det gympa som gäller, varje torsdag ska jag gå till kören (ska börja nästa torsdag) o ibland blir det ju ljuspartyn, men vad faen ska jag göra de andra dagarna då??

Om det är någon som är sugen på att ses är det bara att höra av sig o komma!! Om jag inte kan på förmiddagarna så kom på eftermiddagen! Jag lagar mat eller vad som bara man får lite besök... Någon som vill ses o är sugen på att hälsa på??

Promenad?

Tror nästan att det är läge att ge sig ut på en promenad när det är så här fint väder som det är idag!=) Iaf en liten en innan jag sätter mig med skolarbete ;) kanske får igång hjärncellerna lite då...


"Det funkar jättebra!"

Jo visst! Det funkar inte alls skulle jag säga... Vi ska pröva på nåt alldeles nytt då vi gör ett seminarium via datorn, sitter och skriver allt vi tänker på istället för att prata med varandra. Och det skulle ju funka alldeles perfekt! Hon hade ju gjort det mååånga gånger. Men nu fröken lilla funkar det inte perfekt längre! man kan inte lägga in några inlägg överhuvudtaget!! Jag står fortfarande fast vid att ett vanligt seminarium är bäst!

Ringde tilll en körledare idag, ska börja sjunga igen! Underbart! =D Varje torsdagkväll kommer jag att sjunga i Kolbergakören =)

Sen ringde jag till hon som är vikariesamordnare... Det var visst ett tag sen jag jobbade... Oopss... Om jag inte lyckas jobba nån dag denna månad kommer jag bli avskriven som vikarie... suck... Snälla snälla någon bli sjuk o ring in en vikarie!!!!!

Sjukt trött

Vet inte varför men är såå fruktansvärt trött... Sängen lockar nåt fruktansvärt  men känns så dumt att sova bort dagen... Plus att det vore skönt att börja göra skoluppgiften så man slipper stressa med den ;)

Igår var det målning av väggar som stod på schemat. Daniel o jag målade för glatta livet, han håller på o göra iordning ett övernattningsrum i Hästmosshult så då målade vi väggarna fina =)  Plus att Daniel pillade lite med sina bilar också förstås! ;) Höll på o frysa tuttarna av mig när jag stod där i garaget!! Usch va kallt det var!

Back from kalas in Christvalley

Japp ikväll har vi varit på kalas i Christvalley, firade mina två syskonbarn! Idag har vi hunnit med jäkligt mycket måste jag säga... Vi började med vattengympa imorse, åkte sedan på traktorrace, lagade mat när vi kom hem, hade mys i sängen, klädde om några stolar, lagade mat igen, slog in paket o åkte på kalas... Jäklar va effektiva vi har varit idag! =D haha...

Det serverades vin på kalaset... Känner nu att jag blev väldigt trött... Daniel anser att jag blev lite smålullig av vinet men det kan jag väl inte tänka mig........???

Nu är det dags för en gemensam dusch säger min sambo!

Good night folk´s!!

Svårt att bestämma mig

Ska vi åka till simhallen och gå på vattengympa, gå på Gustavs match eller bara stanna hemma o pyssla lite?? Jag kan inte bestämma mig vad jag vill göra idag...

Igår kväll vart det mys. Vi åt lite färska räkor, goo ostar, kräftor o drack lite bubbel! Myyyys! =D

Mys o gos

Det är precis vad jag har haft idag! Jag har snusat o pussat på lille Lassebebisen! Sååå söt! Han låg o sov på mitt bröst i över två timmar, så gutt! =D  Men tror ni inte att jag glömde ta kort på honom!! Dumt dumt av mig! Men han var superfin, ni har gjort ett himlans bra jobb Tina o Nicke! =)   Lilla Lasseliten.

Kan väl lugnt säga att jag vart något fruktansvärt sugen på en bebis!! ;)

En liten torsdagstripp

Imorgon ska jag ta en liten tripp till Flatebo och sniffa på Lasse för första gången =) Ska bli mysigt!

Har fått lämna in min mobil idag så jag har typ inga telefonnummer i min lånemobil därför har jag inte kommit på vem jag skulle ringa till. Vad synd att jag inte såg Lindas och Idas förslag tidigare!

Jahopp så sitter man här igen

Tänk att det ibland kan vara så mkt enklare att sitta här och skriva istället för att skriva på nåt jäkla arbete!? Har lust att ringa och prata i telefon men vet inte vart jag ska ringa...

Känns liite onödigt

Håller på att försöka få in vår litteratur i min observation men det känns lite onödigt att försöka få in 6 olika böcker/artiklar på en observation som bara får renskrivas på en A4-sida... Hur mycket av det jag såg kommer jag att få in på den A4-sidan?? Kommer ju bara vara all denna jävla litteratur! Plus att det inte är så jäkla enkelt att hitta nåt i all litteraturen... O presentationen får bara hålla på i 5 minuter... Ska alla bara sitta och referera och återberätta allt som alla andra också har läst?? Nee den här delen av uppgiften känns liite onödig!

Aj aj aj

Var på något som hette Bodytoning igår kväll och jag kan garantera att innan denna dag är slut så kommer jag ha sån träningsvärk i kroppen så att jag knappt kan röra mig!!

O inte var jag så duktig så att jag gjorde klart allt som jag hade tänkt mig utan jag pysslade med annt. Fråga mig inte vad för det har jag ingen aning om, men tiden den gick! Så nu ska jag göra allt klart så att jag är ledig ikväll o imorgon! För imorgon kanske jag tar en sväng till Flatebo o sniffar på Lasse! =D


Done

Nu är observationen gjord, kom precis hem! Gud va härligt att träffa alla barnen igen, några av dem kände till o med igen mig, inte dåligt när det äldsta barnet inte ens fyllt 3 än! ;) Och de var nyfikna på vad jag gjorde och ville gärna hjälpa till att skriva lite =D

Så nu ska jag bara sammanställa min observation o koppla den till böckerna så är jag färdig! =) Och seminariumet är inte förrän på fredag! Skönt! =D

Men först lite mat, min mage SKRIKER efter mat nu!

Observation

Idag ska jag ut på observation... Ska kolla hur barnen använder sig av matematik i vardagen... Låter kul?? Det roligaste är väl att jag kommer få träffa de jag hade vfu hos i våras och träffa de barn som jag har haft i sommar också! =)  De var så himla vänliga igår när jag ringde så det ska bli kul!

Annars idag så måste jag nog lämna in telefonen... Igår så slutade högtalaren i den så jag hör inte ett smack när jag ringer eller svarar! Irriterande! När vi var i Kalmar så bara beslöt den att nu slutar jag funka så att Emelie inte kan ringa Daniel! Lite pinsamt också, innan jag visste att den var kass så ringde jag till förskolan och tydligen kunde de höra mig fast jag inte hörde dem! Så han som svarade när jag lånade en annan telefon frågade om det var jag som precis hade ringt o flåsat lite i andra änden!!! Lite smått pinsamt! HAHA! Här ringer jag o flåsar till dagis :P

Nee nu ska jag åka iväg o skriva ut lite papper innan jag ska ner till förskolan!


En deppig dag

Idag känns som en dag då jag skulle kunna sitta hemma hela dagen och bara gråta... Vet inte varför men känns som att jag har haft en riktigt dålig natt också... De drömmar jag kommer ihåg så har jag bara varit ledsen och gråtit i eller känt mig riktigt besviken på folk... Så detta är en riktigt deppig dag...

Äntligen äntligen

Nu är tentan skriven! Tack gode gud att det är över! Har aldrig suttit så länge på en tenta som jag gjorde idag, 3 fucking timmar!! O bara skriva o skriva o skriva... Ont i tummen, har skrivkramp så hur jag lyckas få ihop det här inlägget vete fan... :P

Nu ska jag bara ta ur alla mina partylitegrejer ur mina två stora väskor, sortera o lägga i igen! Pust o stön! Tänk att man aldrig kan få vara helt ledig!?

Ont i magen nervös!

Har tenta kl.13 idag... Åhh lite nervös... Hoppas jag nu har läst på rätt saker till tentan, det som jag hade skrivit upp som typ "förhörsfrågor" till mig själv kunde jag igår! Snälla snälla snälla gör så att jag kan det nu!!!!!! Ahhh får panik ifall jag måste göra omtenta...

Men jag SKA klara det idag så är det bara! AHHHHHH

*ARG*

Försöker lägga upp en ny profilbild och det vill sig inte alls!! Frustrerande!

O pluggandet går sådär... Är ju tenta imorgon som gäller o har varit riktigt urusel på att plugga denna gången... Blää!

RSS 2.0