Lonely night

Lonely, I´m so lonely... Ikväll är Daniel ute o festar här i stan. Känner mig ensam fast de har iaf varit full rulle under dagen! =)

Började med trååååkigt grupparbete, åkte hem, gick till KåBehallen två ggr på raken, fick besök från härliga Silverdalen!! =D Tack för titten Malin, hoppas vi ses på måndag också fast under en längre stund så man kan hitta på något! =)  Sen hämtade ja syskonbarnen på dagis o åkte till lekparken där idafis mötte upp oss. McDonkan med tre barn, Maxi me syrran + barnen. Så har har ganska fullt upp idag så egentligen gör de nog inte så mkt att vara själv ;)
Fast inget bra på TV ju!! Tänk om det gick en riktigt bra film man kunde halvsova till... Mmm underbart!

Återgång till boring tv

Puss o Kräm allihop

Midsommar midsommar!!

Jag har ju glömt att tala om att vi ska fira midsommar på Ölandet! vi har bokat plats på Kapelluddens camping i Borgholm o fredag till söndag kommer att spenderas på Öland!! Gutta!!

Men jag förstår inte riktigt hur mamma o pappa vågar låna ut sin bil + husvagn till oss...hehe...

Puss o kräm

Trevligt... och panik?!

Igår kväll var vi o grillade hos en kompis, mkt trevligt! =) En vanlig skiten måndag är det rätt så härligt att göra en sån sak på. O lite kyckling har man ju typ alltid hemma så att man har lite grillkött! ;)

Men det där med panik? Joo jag börjar få panik över skolan, inte så mkt över skolarbetet just utan för vissa människor ist. Jag orkar inte mera. Jag kan börja tjuta när jag får se dem, det bubblar i mig av nästintill ilska så fort jag pratar om dem o definitivt ser dem. Så j*vla skönt att det bara är lite mindre än 2 veckor kvar till sommarlov, annars vet jag inte vad jag skulle göra...

Ensam dag

Idag blir det en ensam dag i O-hamn. Daniel är hemma i Hästmosshult och fixar och grejar, sen ska han kanske gå ut på kvällen så natten kan bli rätt ensam också...=(  Så nu ska jag göra bland det roligaste som finns när jag är själv! LÄXOR! Wohoo... Tänk att det inte finns nåt annat roligt som måste göras....=(

Besök av syster med familj igår, trevligt trevligt. Nu har de också sett hur vi bor =)

Nehepp, dags för skolarbete, suck...

Puss o Kram


Aj mina skenben!!!

Aj satan vad det värker i benen! Vi springer o springer i den där satikens skogen o idag ökade jag tempot lite o satan i gatan vad ont det gör i benen nu!!!! AJJJJ!
Daniel ligger i soffan o har ont i fotarna, imorgon får de nästan bli cykeltur tror jag...

8 månader tillsammans idag =) Tiden går fort...

Puss o Kräm

Ensam hemma

Två dagar i skolan är avklarade. Pust... Kämpigt värre ;)  På fredag ska jag jobba hela dagen, en ledig fredag egentligen och jag sätter upp mig på jobb! KUl kul Emelie. Men men det värsta är inte att jag ska jobba utan vart ja ska vara, på ett FRITIDS!! Det är bland det värsta inom vikarie biten... Tycker verkligen inte om att vara på fritids... Så mycket barn, barn som verkligen inte lyssnar, barn som testar järnet osv... Hoppas bara att det är några bra att jobba med!!

Puss o Kram

RSS 2.0