Lite duktig iaf...

Japp idag känns det som att jag har varit ganska duktig iaf! =) Kom hem från simhallen för ca en halvtimme sen o där har jag varit med på ett wet west-pass, ganska jobbigt men superskönt såhär efteråt... Sen bastade vi arombastu o badade bubbelpool innan vi åkte hem! Gutt!! =)

O du gumman, jag blev riktigt skrämd förut idag! Hoppas du mår bättre nu! Älska dig*

Puss o Kram

Kul!

Fick ett litet sms av min bästis* idag om att hon va i stan! Så vi har gått i affärer, lunchat o fikat lite hemma i lägenheten! Det var jättemysigt gumman! Måste vi göra om snart! Man träffas så sällan när man bor en bit ifrån varandra men vi SKA boka in en helg snart då du o nicke kommer ner hit o så festar vi!=)

Helt enkelt en superdag! =)

Puss o Kram

Vilken tur man kan ha!

Äntligen! Tänk att man har sån tur att man har såna händiga karlar i familjen! =)  När Daniel o ja kom hem till h-fred igår eftermiddag så satte Daniel igång direkt med min bil o pappa gick direkt ut till garaget när han kom hem från jobbet så nu sitter min nya växellåda i bilen o bilen funkar finfint! =)  Tack Så Jättemycket Pappa o Älskling!! Ni är männen i mitt liv! ; )

Puss o Kram

Plugg o åter plugg

Känns som att det är de enda man måste göra just nu... Satt hela dagen igår o läste o läste... Har fortfarande inte läst ut boken ja ska ha läst ut tills imorgon... Har nämligen en tenta... Känner mej inte riktigt laddad inför den, vill helst inte... Brukar nämligen inte gå så bra på tentorna för mej för jag får hjärnstillestopp... Varenda j*vla gång... Jag fattar det inte! Om vi har ett seminarium då man får diskutera så har jag aldrig några problem o ja blir inte ens hälften så nervös o pressad... Hatar tentor o allt som liknar skriftliga prov!! Usch säger jag bara... Kommer säkert inte klara den här heller även att ja pluggar som bara den...

Ne måste väl försöka ta tag i mig själv igen o försöka börja plugga, igen...

Puss o Kram

Hemsk helg =(

Jag har haft världens j*vla otur denna helg... Den började såå bra! Daniel o ja bestämde oss för att vara kvar i oskarshamn under helgen för att umgås med varandra helt själva! So far so good, typ...

I lördags hittade vi ett databord i kalmar på blocket och bestämde oss för att åka ner o köpa det, första möbelinköpet tillsammans, mys mys =)  Resan till kalmar gick jättebra o det gick snabbt o smidigt att hämta det. Så vi sätter oss i bilen för att åka till IKEA, bilen lät lite mysko en liten bit men sen så var allt bra! Går in på IKEA, tittar lite på soffor eftersom vi ska köpa en så fort vi får råd, går o äter på IKEArestaurangen o fortsätter sen gå omkring tills de stänger. När vi sätter oss i bilen igen så låter den nåt fruktansvärt!! Vi kommer kanske någon mil utanför kalmar innan daniel stannar o säger att han inte vågar köra mer... Växellådan klappa typ ihop totalt o vi fick ringa bärgningsbilen... Väl hemma skulle daniel köra upp bilen lite försiktigt på parkeringen o den enda växel som funka va backen... Han backar upp bilen hela vägen upp till parkeringsplatsen... J*vla bilj*vel!!

Och idag skulle vi åka o hämta min cykel där jag bodde förut så att jag ska kunna ta mej nånstans... Tror ni att det gick o låsa upp cykeln??!! Det gick f*n inte o låsa upp cykeln! Daniel va hemma o hämta tång o hammare för att försöka få upp låset men lik förbannat så händer nada!
 
Så nu har jag varken bil eller cykel för tillfället, Daniels bil krånglar o vi vet inte hur länge den vill gå o jag är helt enkelt extremt less på allt... Vill helst lägga mej i sängen, dra täcket över huvet o aldrig gå upp mer... Har verkligen inte pengar till att fixa allt... =(

Någon som har något roligt o berätta som kan muntra upp mej??!

Första dagen

Japp idag var första dagen i skolan sen innan jul... Kändes lite tungt men de gick över förväntan! =) kan ju bero på att vi inte hade nån lärare eller liknande idag utan det var bara vi i klassen som satt o jobbade med ett grupparbete...=P Då känns det ju helt plötsligt mkt lättare när man bestämmer helt o hållet själv när man ska ta rast o när man ska jobba... =)

Igår kväll lagade jag o Daniel storkok! Spaghetti o köttfärssås blev det utav bara hundan! Sex rejäla matlådor och middagsmat för kvällen! Så nu har man matlådor ett par dagar framåt! =)

Puss o Kram

Ett försök iaf...

Jag satte mej ner för ca en timme sen o tänkte göra lite skolarbete, skrev som bara den i en kvart ungefär och kom sedan på att jag skulle ringa en klasskompis o fråga lite... Det samtalet tog ca en halvtimme... O nu känner jag ingen som helst lust att göra nåt mer som har med skolan att göra... Men jag gjorde ett tappert försök iaf!=)

Ska väl bara försöka ta en liten paus nu o sedan återgå till skolarbetet men om jag känner mej själv rätt kommer den taktiken inte gå så bra...=P

Men visst behöver man lite pauser i pluggandet ibland?!

Puss o Kram

!!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!! Hoppas ni har en underbar nyårsafton!!

Massa Pussar

RSS 2.0