GOTT NYTT ÅR!!

Håller på att göra mig iordning, ska snart åka till Kristdala till min syster och hennes familj för att fira nyår! Om jag inte minns fel så blir det laxplanka till mat, mums!! =) 

Ha ett Gott Nytt År allihop!!

Puss o kram


Annorlunda Julafton...

Väldigt annorlunda men förvisso också trevlig förutom vissa små missöden... Julafton har varit konstig för jag har inte träffat en enda person ur min familj idag... Bara Eriks familj, hela långa dagen... Mamma o pappa är i Åstorp hos min syster o min andra syster firade med sin familj + hennes mans familj... Men vi ska träffas allihop, förutom dem i Åstorp, imorgon och fira jul o ge varandra massa julklappar! Så julafton två dagar i rad är ju iof inte så pjåkigt! hehe... Jag älskar att få julklappar!!!

Ne nu ska jag o Erik titta lite på film innan vi går o lägger oss!

Trevlig Jul!

Hemma

Japp jag är hemma idag... Har känt mej trött o hängig i två veckor nu, orkar knappt ta mej ur sängen på morgonen o jag längtar hela dagarna efter att få gå o lägga mej igen... Så inatt har jag knappt fått sova, har vaknat o frusit o vaknat o vart fär varm... Kanske feber? Vem vet... Även om jag mår dåligt så bryter nästan aldrig nåt ut på mej o det är jobbigt! Låt mej få bli rejält sjuk en gång istället för att gå o må halvdant jämt o ständigt....suck...

Hoppas alla ni andra mår bra idag!

RSS 2.0