Fest ikväll!=)

Japp ikväll blir det fest! Känns som hundra år sen sist! Vi i klassen ska laga lite mat hemma hos Linda och sedan bär det av mot stan=)  Ska bli riktigt kul och det blir första gången vi i klassen festar på riktigt tillsammans! =D Den här dagen kommer nog gå fort, först lite shopping på stan, sen ett seminarium och efter det systemet!!

Ha en riktigt rolig kväll!!

Puss o kram

Fettisdagen...

...var ju igår. Detta kom jag på ca halv sju på kvällen. Och jag bestämde mej för att vi skulle äta semlor. Drog upp älsklingen ur sängen och robin från datorn o sa åt dem o klä på sig för vi skulle åka o handla semlor. Vi började med att åka till Maxi, där fanns det inga, de var helt slut. Sen bar det av mot stan och in på Hemköp, semlorna var helt slut där med. Suck och stön började höras allt tydligare från pojkarna jag hade med mej, men ja var fast besluten om att vi skulle äta semlor så vi fortsatte in till Konsum. På långt håll ser jag att det står ett paket kvar med semlor i och blir jätteglad, ändå tills vi kommer fram och ser hur de ser ut...suck... Nån hade skakat om dem eller liknande så det var bara en alldeles stor röra i paketet. Då kom vi på den brilljanta idén om att göra semlor själva! Letade reda på alla grejer och sen bar det av hemåt o vi gjorde semlorna tillsammans!

Ett litet äventyr ála Ingenjörsvägen =)

Puss o Kram

Paus...

Jag måste ha en paus... Sitter och skriver på mitt examensarbete och jag måste få en paus, men jag är rädd för att om jag reser på mej och sätter mej i soffan eller nåt så kommer den där pausen bli jäääääättelång....suck... Måste få lite mer disciplin på mej själv. Men jag hoppade iaf upp vid nio idag och satte mej vid datorn, en klar förbättring! =)

Ska göra fisk till middag idag och jag är såå sugen på det så jag önskar att klockan vore fyra så daniel kom hem och jag kunde börja med maten...=P Det ska bli riktigt mumsigt idag!

Ne nu får väl den där pausen vara slut snart...=(

Önska mej lycka till!

Puss o kram

Mobil

Jag har ju skaffat mej en ny telefon idag! =) En Sony Ericsson C905i!

Så nu gäller det bara att lära sig den, jag orkar inte läsa instruktionsboken utan om man plurar lite så kommer man ju på allt efter ett tag! hehe...=)

Nu ska jag ta mej en dusch o krypa ner i min renbäddade säng, ska upp tidigt imorgon och göra en mysig alla <3 dag frukost till min älskling! Så ha en trevlig alla <3 dag allihopa och sov gott!!

Puss o Kram

Sakna

Satt precis och tittade på resedagboken på min vän idas bilder... Kom på hur mkt jag saknar dig vännen! Men snart snart så ses vi förhoppningsvis igen! Vi har ju såå himla mkt att prata om!=)

Puss o Kram <3

Utmanad!

Tog lite lång tid för mig o fixa det här med Malin men nu så! Tredje bilden ur mina bilder är:None

Jul 2007 tror jag att det är! Elias sitter i tomtens knä (eller är det Tinas knä??) och min storasyster står bredvid!

Huu va gamla kort jag hade...haha... Märks kanske att jag inte lägger in så många kort...=P Fast kan ju bero på att min laddare till kameran har varit borta i nästan ett år...;)

Utmaningen:
Gå in i mappen Mina bilder
Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
Släng upp bilden på bloggen och skriv nåt om den
Utmana tre andra personer och tala om att dom är utmanade.

¨Då får väl jag utmana Tina, Mickan och Ida! =)

Dåligt...

Det är riktigt dåligt av mig att inte ha skrivit på så länge här... Men vet inte riktigt vad ja ska skriva...Känns som om ens liv ser likadant ut´, iaf i veckorna... Plugga, plugga, sova, plugga.... Riktigt tråkigt!

I helgen va iaf min syster med familj hemma och jag fick träffa lilla Melker för första gången! =) Han var jättesöt! Och så va vi på Disney on Ice i lördags också...Nästan hela familjen, fattades bara en som låg hemma i feber... Så om helgerna  brukar det väl hända lite=)

O hör o häpna! Vi ska stanna i Oskarshamn i helgen, vilket vi i stort sett aldrig gör! Alla <3 dag är ju på lördag så då tar vi nog en sväng till Växjö tror jag...=)

Nehepp nu är det väl dags att återgå till pluggandet...suck...=(

Puss o Kram

Forskarsymposium

Det var jag på igår i Kalmar. Ett forskarsymposium, kan väl inte säga att det var det roligaste jag har varit på men jag träffade massa människor som jag har jobbat med i Hultsfred! Det var o andra sidan riktigt kul! =)  Förskolorna i h-freds kommun hade stängda dagen och var ist i Kalmar! =)

Fast jag o min lilla grupp smet iväg innan det var klart och åkte till ikea ist...=) Bra mkt roligare!!

Ne nu ska jag ta o börja läsa i min bok som ska va utläst senare idag, har knappt börjat...=P Ha en bra dag!

Puss o kram


En klapp på axeln...

Japp idag är jag faktiskt värd en liten klapp på axeln av mig själv! Jag har gått på två vattengympapass direkt efter varandra och lämnat in en skoluppgift! Så nu tänker jag göra mig en god smoothie, sätta mig i min nya soffa (jaa den är inhandlad äntligen!!) och titta på tv med min älskling!

Ha en underbart skön kväll allihop!

Puss o Kram


RSS 2.0