Snart

åker vi! På en liten minisemester! Har i stort sett packat klart allt o sen bär det iväg upp till Uppsala först där vi ska sova över hos Eriks lillasyster sen... Sen, imorgon, går vi på båten till Åland!! =D SPA SPA SPA!!! Fattar inte att vi redan är där! Ska bli såå underbart!
Så får väl önska alla en underbar vecka för det ska minsann jag ha! =D

puss o hej

Kommentarer
Postat av: Ida

Trevlig resa!

2007-09-13 @ 22:34:17
Postat av: Ida

ha så skojj!!!! själv ska jag jobba hela helgen =(
kram på er kex!!!

2007-09-14 @ 23:48:11
URL: http://weirdvslife.blogg.se
Postat av: Mickan

det är så jävla konstigt. första året trivdes jag som fisken i vanten höll jag på att skriva. fisken i vattnet=) jag gillade verkligen alla (förutom nån som började på M och slutade på ichael..) alla funkade faktiskt ihop, vi hade roligt. Minns ni när vi vandrade till stugorna? Vi tre (emla, tina och jag) vi körde den där leken, man ska säga ett ord på den bokstaven som ordet den innan sa slutade på. Det var nog i slutet av tvåan något hände? Jag önskar verkligen man kunde göra om hela gymnasietiden. För jag önskar att det inte hade blivit som det blivit. Kram på er

2007-09-17 @ 20:26:50
URL: http://miickan.blogg.se
Postat av: Mickan

Hej!! 24 är visst bra;) hur är allt med dig?? jag skickade faktiskt ett mess till dig på din 20-årsdag men du har väl bytt nummer säkert? haha. för jag fick inget svar.. jag bor nere i kristianstad nu, pluggar Folkhälsopedagogik. Pontus bor kvar i Växjö, vi ses när vi kan=) Hur går det med valparna? Kramar! (om du undrar vad som menas med den förra kommentaren jag skrev så är den från tinas blogg. ville att du skulle läsa den med=) )

2007-09-17 @ 20:28:23
URL: http://miickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0