Haha

Så här bra gick det att lägga ner bloggen!:P Har haft ett skrivsug nu ett tag så då kom jag ju på att jag inte avslutat detta än!! =)

Och man kan ju lugnt säga att det har hänt en hel del sen sist jag skrev...  Jag har varit singel (ja, erik o jag gjorde slut), levt livet som singeltjej i sommar (haft skitkul!!;) ), träffat en helt underbar kille, så jag är inte singel längre, börjat studera och flyttat till oskarshamn! Snabba ryck vettni! =)

Har haft VFU (verksamhetsförlagd utbildning, fina ord!)  den här veckan på ett dagis här i oskarshamn och jag har haft jättekul! Nu kommer bara det värsta, att skriva en rapport om det... Usch, det är såå mkt att göra i skolan och jag orkar verkligen inte... Men jag har haft turen att få jättebra klasskompisar! Det är ju positivt iaf! =)

Jävla skit, råkade få på kursiv stil o jag får inte bort det, händer inte ett j*vla skit när jag trycker på knappen!! Fasen också... Vilket datageni jag är! :P

Kommentarer
Postat av: Linda

jippi!!!!!!!!!!!!!!!!! du bloggar lägger till i favoriter

2008-10-03 @ 15:38:04
URL: http://www.metrobloggen.se/lindis
Postat av: Malin Westerback

Såå du kickade igång den igen=).. spännande=).. kram

2008-10-03 @ 15:43:06
URL: http://malin-westerback.blogspot.com
Postat av: Anonym

WHAAAT? Jag minns inte att man skulle skriva en rapport om sin första VFU :P Däremot ska Tina börja på sitt femsidiga "paper" som ska vara inne på söndag idag! I god tid och allt... Blir säkert ett jättebra resultat när jag gör så... Eller inte :P Haha.

2008-10-03 @ 16:24:35
URL: http://igobananas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej honey, vad säger du och Daniel om att komma hit någon fredag/lördag framöver, typ spela lite spel och käka middag? Skulle vara så trevligt ju! Kram

2008-10-05 @ 09:34:11
URL: http://igobananas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0