Ojdå...

När man får frågan om man har tagit sommarlov från bloggen också så tror jag att det betyder att jag uppdaterar alldeles för sällan! :P  Jag vet, jag måste försöka skärpa mig!

Har nog legat ute på klipporna varenda förmiddag än så länge denna vecka, man vänjer sig fort vid att bo vid kusten!! =D
Igår mös jag o Daniel till det lite o köpte med oss lite lunch ut till klipporna vid Ernemar o satt vid havet o åt lunch o solade lite! Mys mys mys! =D

Nästa vecka börjar jag jobba... Suck... Vänjer sig fort vid att ha sommarlov... Det värsta är att jag har fått värsta urusla tiderna o Daniel går på sommarlov nästa vecka... Typiskt, eller hur?!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jamen vadå du ska ju va på DAGIS där gör man ju inget vettigt du kan ju sitta i en solstol på gården och titta på när barna leker! Byta en blöja nånstans däremellan, så är det ju det vet ju alla! Att jobba där är ju som att ha semester Emelie!!

2009-06-25 @ 13:55:20
URL: http://livetparanchen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker man hör rövhuven då och då som säger att dagis innebär att torka barn i arslet och det kan ju vem som helst göra... Behövs ingen utbildning för det haha. Jadu jag har en riktigt hård sommar, går mellan solstolen och soffan... ibland går ju UPP FÖR TRAPPAN och lägger mig ckså... Det är annat än att torka barn där bak minsann!!

Idag blev det en sväng på stan också, gjorde bort som fan på Downstairs när jag tappade balansen i provhytten med ett par shorts halvt uppdragna, ramlade rätt ut genom dörren i affären och låg på golvet och sprattlade. Härligt härligt.

2009-06-25 @ 14:55:10
URL: http://livetparanchen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0