Panka eller panka??

Idag ska vi gå o panta flaskor så att vi har råd att handla grönsaker! haha... Snacka om att pengarna börjar ta slut då!! Fast det blir en ganska "lyxig" middag iaf, kycklingfiléer med mögelostsås! ;) Love to eat GI sometimes!! hehe...

Men allvarligt känns det ganska tattigt att panta flaskor för att köpa lite sallad... :P

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, been there done that kan jag säga... Har hundra spänn kvar i matkassan och det känns fan RIKT! Hehe :P Läste på nån LCHF-sida om nåt knäckebröd-liknande som heter Finn crisp och som ska va rätt poppis för GI:are och LCFH:are, 4 gram kolhydrater per 100 gram tror jag det var... Lite högt kanske? Minns ju inte allt det med hur hög "kolhydrat-dosen" får vara eftersom jag kört väldigt light-GI sista tiden, hehe :P Köpte iaf ett pkt med de där och ska testa ikväll, blir ett par skivor rökt lax på, kokt ägg och fil med kanel :)

Sen när Lasse-Maja har tittat ut så blir det GI igen, fast inte så hårt då förstås :D

Köpte iaf såna

2009-09-24 @ 18:58:50
URL: http://livetparanchen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hörru, nu vill jag snart se lite uppdatering här! Och höra hur det har gått med erat GI:ande? Och helgen i Götet har det inte skrivits så mkt om? Och sen var de fest på gång läste jag på fejan?

Mycket ju!! POOOK!!

2009-09-26 @ 13:21:20
Postat av: Anonym

Hej! Tack för alla grattis! Allt har gått bra, Lasse ligger i sin balja och sover allramest så vi läser tidningar eller surfar runt. Han har ätit lite men inte alltför mycket, vi får väl se när det kommer igång. Jag har precis kommit upp från narkosen, ryggbedövningen jag fick gav nån biverkning som satte sig som ett grymt ont tryck i huvudet och ryggen så nu har de åtgärdat det genom att spruta in mitt blod som de snodde från armen i "hålet" de gjorde i ryggen. GISSA om allt känns mycket bättre, har gått omkring med Lasse och bara njutit av att bära honom. Innan har det knappt funkat att sitta liksom. Nu ska bara kisseriet komma igång också sen får vi se när vi se när vi åker hem. Tack igen för alla grattis!

POK!!

2009-09-29 @ 15:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0