Äcklig

Just nu känns det som att allt står still... Jag kommer nog aldrig lyckas gå ner ordentligt i vikt...suck... Kommer jag alltid behöva känna mig äcklig? Visst jag har gått ner  12 kilo men det är inte ens i närheten mot vad jag skulle behöva gå ner... Känns som alla andra lyckas men mitt öde är att vara tjock för alltid. Jag vill inte hålla på med nån jävla pulverdiet för vad lär jag mig av det?? Inte fan lär jag mig att äta rätt iaf!

Usch för mig. Blää för min äckliga kropp.

Kommentarer
Postat av: Malin

men gumman... 12 kg är ju kanon!! de står ju still ibland o du är ju så duktig med olika motionsformer o de kommer o gå jag bara vet de.. vi får kämpa ihop...

Puss

2010-02-01 @ 08:27:57
URL: http://malin-westerback.blogspot.com
Postat av: Anonym

12 kg är jättebra men jag förstår dig, man vill ju att det ska gå så snabbt så snabbt... Jag vet att du fixar att gå ner, trots allt så är den tyngsta biten gjord! Du har börjat och du har HÅLLIT UT! Inte "en-veckas-bantning" utan du har gjort ett hästjobb! Du kommer lyckas med det här det är jag säker på. När snön smälter kan man ju vara ute igen! Du är så mycket duktigare än alla som går på pulverdieter hit och dit.

Massor med kramar

2010-02-01 @ 16:02:38
URL: http://livetparanchen.blogg.se/
Postat av: martina

Kämpa på Emelie! 12kg är verkligen jättebra! Det tar tid, men du har ju verkligen kommit igång, ge inte upp nu!! Vi hejjar på dig! :)

Kram från Hultan!

2010-02-09 @ 15:31:32
URL: http://malexandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0